Η επιχείρησή μας δημιουργήθηκε με στόχο τη διάθεση αρχικά, και την παραγωγή στη συνέχεια, αγνών, ανόθευτων, ποιοτικών αιθέριων ελαίων και λοιπών προϊόντων Αρωματοθεραπείας.

Ξεκίνησε το 1991, ως αντιπρόσωπος της Αγγλικής εταιρίας Kobashi, από την Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, αρωματοθεραπεύτρια, διεθέτοντας τα προϊόντα της σε αρωματοθεραπευτές, αισθητικούς, φυσιοθεραπευτές, ρεφλεξολόγους, και γενικά ολιστικούς θεραπευτές που επιθυμούσαν να εντάξουν τα αιθέρια έλαια στην πρακτική τους εξάσκηση. Από τότε υπήρχε το όνειρο, η διακαής επιθυμία, να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να δημιουργηθεί ένα αποστακτήριο Ελληνικών αιθέριων ελαίων, από δικά μας αυτοφυή και βιολογικά καλλιεργούμενα Ελληνικά αρωματικά φυτά.

Το όνειρο άρχισε να γίνεται πραγματικότητα το 1998, όταν, σε συνεργασία με την Αντωνία Χρυσαειδή, δημιουργήθηκε το εργαστήριο παραγωγής αιθέριων ελαίων και hydrosols (ανθόνερων) Greek Concept στη Φρίξα Σκιλλουντίας, στην ορεινή Ηλεία. Ολοκληρώθηκε στη συνέχεια με το εργαστήριο καλλυντικών ΑΝΘΕΙΑ της Μαρίας Προβατά, και τώρα έχουμε τη χαρά τα δύο εργαστήριά μας να λειτουργούν παράλληλα στον ίδιο χώρο!